Pályázati felhívás!

2011.03.09. 12:05

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Szaktanárok!



Szeretném figyelmükbe ajánlani az Éljen Szombathely! Egyesület által meghirdetett művészeti pályázatot.


Egyesületünk egyik legfontosabb célja: „Az Egyesület olyan közösség építésére törekszik, ami elősegíti a városért, annak városrészeiért tenni akaró polgárok és szervezetek egymásra találását. Összefogja, segíti, fejleszti és közvetíti Szombathely városában a polgárok aktív részvételén alapuló, a város fejlődését elősegítő tevékenységeket” – kivonat az alapszabályból.


Ennek keretében egyesületünk pályázatot hirdet általános és középiskolások és a felnőtt korosztály számára. Mellékletben csatoljuk a pályázati kiírást.
A balatonberényi gyermeküdülő hamarosan eladásra kerül. Szeretnénk, ha emlékeinkkel felidézhetnénk a balatoni nyaralásokat diákéveikből, ezen belül elsősorban a sokunk által látogatott és kedvelt Balatonberényi Gyermek és Ifjúsági Üdülőben eltöltött vidám napokat.


Természetesen szeretnénk, ha az üdülő megőrizné eredeti funkcióját és az elkövetkezendő nemzedékek diákjai is átélhetnék azokat az élményeket, amelyek az előző korosztályok számára egy életre meghatározó emlékek maradtak!


Pályázatunk több korosztály és több kategóriát érint. Kérem, Önöket kiírásunkat népszerűsítsék a diákok körében.
További információk: www.eljenszombathely.blog.hu
Bízva közös együttműködésünkben:


Tisztelettel:
Gadóczy József
Éljen Szombathely!
Egyesület
ifjúsági és kulturális tagozat
Szombathely, 2011. március 7.

A bejegyzés trackback címe:

https://eljenszombathely.blog.hu/api/trackback/id/tr212724545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása